Ke Laman utama FPPP


prog. Re-Cip-SPA 21:08

Pada 1-29 oktober 2009;- Persatuan mahasiswa fakulti pengurusan
perniagaan dan perakaunan telah mengadakan satu program:
" Pertandingan (Re-Cip SPA) Reka Cipta Sinar Pencinta Alam"
Pertandingan ini mengambil masa 29 hari untuk memberi ruang masa
kepada peserta dalam mencungkil kreativiti.
Bertemakan “Alam Sekitar Sumber Inspirasi” merupakan aset utama
pertandingan ini , di mana , reka cipta mestilah berasaskan sumber terbuang
dan ciptaan tersebut mestilah mempunyai faedah kepada manusia.
Program ini terbuka kepada kepada semua Mahasiswa dan
Mahasiswi UDM dapat menerapkan lagi ukhwah sesama pelajar.
program ini telah disertai seramai 4 kumpulan di awalnya...
tp disaat akhir, 1 kumpulan telah menarik diri.
mungkin busy untuk membuat persiapan final exam.huhuhu
tp alhamdulilah.. kami berjaya jugak menjayakan program ini
walaupun peserta tidak ramai,
mungkin ini adalah salah satu peluang kepada ke tiga -tiga peserta yang menyertai pertandingan ini untuk merebut hadiah yang lumayan yang kami tawarkan...
hadiah nya agak lumayan tau...chewah..:)
rugi bagi yang tak menyertai progm ini.
disini juga kami ader memasukkan gambar- gambar kenangan bagi program ini:
pemenang no.1.

membawa pulang hadiah pertama...bernilai RM 200



pemenang No.2
membawa pulang hadiah kedua...bernilai RM 150



Pemenang No.3
membawa pulang hadiah tempat ke-3...bernilai RM 80










TAHNIAH DI UCAPKAN KEPADA SEMUA PESERTA YANG TELAH MENYERTAI PERTANDINGAN INI..



Tidak dilupakan juga...Kepada AJK pelaksana yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung bagi menjayakan program ini...
sekian terima kasih ;)

menyambut ramdhan di udm 2009 18:55



pada tarikh yang sy tak berape pasti tp yang sayer pasti dalam bulan pose 2009,

pihak MASJID UDM mengadakan:

1.jamuan berbuka pose

2.buat bubur lambok beramai- ramai

jadi, setiap persatuan -persatuan FAKULTI dan kelab-kelab UDM diwajibkan hadir

bagi memeriahkan lagi aktivt memasak bubur lambok disiang hari..

dan makan dimalam hari...huhuhu

sedap...bebudak udm nih masak...rugi tak raser:)

selamat menyambut bulan ramadhan

and

selamat berbuka puacer...:)

expo kerjaya, anjuran kelab perakaunan 18:17

expo ni adalah anjuran kelab perakaunan udm
erm,meiah dan sangat memenatkan..hehehe
kerna expo ini bejalan selama 3 hari...
dan kami bekampong kat depan debt...huhuhu
perniager2 luar pun turut serta berniager kat expo nih,
student pun ramai bagi support kat gerai kami n progrm ni..
ader yg beli barang dr gerai kami.
n ade gak yg baik hati tolong jager gerai pun ader
macam2 kan...?
almaklumlah kami tak cukup tenaga keja...:)
thanks semua yang bagi support kpd kami...
Hidup FPPP 09!!!!!

explorace minggu mesra siswa fppp UDM 22:58







erm, conok nyer masing2...hehehe





Berniaga semasa pameran khat kaligrafi 11:06


salam....

semasa pameran khat kaligrafi di adakan di cafe baru..
kami menyewa gerai or meja no 2..
alhamdulillah perniagaan kami berjalan dengan lancar...
kami berniaga sehari ja...tak der la untuk giler2...
tapi yang boleh cakap... alhamdulillah..:)
seronok... coz blh menambahkan dana fppp.... hidup fppp!!! :)




ni la gerai kami :) ader macam -macam...
dadih tu buat sendiri tu tau...
dari chef yg boleh tahan la...ihik ihik...
kami minta maaf coz ader yg terpakse beli barang- barang kami